Lies of P demo nu te spelen en nieuwe releasedatum aangekondigd

News
donderdag, 08 juni 2023 om 21:50
lies of pf1661328114
Soulslike-fans kunnen weer van een nieuwe game genieten. Er is nu namelijk direct een demo van Lies of P uitgebracht, maar de game krijgt wel een andere releasedatum.
Sinds het succes van de Dark Souls games van FromSoftware is er een compleet nieuwe genre ontstaan, de zogeheten Soulslike games. Later dit jaar kunnen fans genieten van een gloednieuwe titel in het genre, namelijk Lies of P.
In de game gaan spelers aan de slag met Pinnochio, die op zoek gaat naar zijn maker Gepetto. De wereld van de levende pop is alleen wel een stuk duisterder dan we gewend zijn. Dit blijkt uit de nieuwe trailer die is getoond op Summer Game Fest. Zo krijgen we veel nieuwe beelden te zien van de wereld van Lies of P, die samen gaan met emotionele muziek op de piano.

Check hieronder de nieuwe trailer van Lies of P.

Nieuwe release voor Lies of P

Naast de trailer is er ook nog meer informatie bekendgemaakt over Lies of P. Zo is aan het einde van de trailer aangekondigd dat spelers direct aan de slag kunnen met een demo van de game.
Wel moeten fans iets langer wachten op de volledige release van de game. De releasedatum stond namelijk eerst gepland voor augustus. Dat is nu iets uitgesteld. Lies of P zal namelijk uitkomen op 19 september.