Marvel’s Spider-Man 2 is veel gevaarlijker dan eerste game

News
woensdag, 20 september 2023 om 14:30
marvels spider man 2f1649944285
Hoe games werken is niet altijd helemaal logisch als je het vergelijkt met de echte wereld. Dat blijkt bijvoorbeeld ook uit de gevaarlijke stunts die je moeiteloos uit kan voeren in veel superheldengames. Maar in Marvel’s Spider-Man 2 wordt het werk van Peter er Miles toch iets gevaarlijker.
Met de release van de game in zicht, wordt er steeds meer bekend over Marvel’s Spider-Man 2. Hier en daar hebben mensen de game bijvoorbeeld al mogen spelen, waarbij wat interessante verschillen met de vorige games zijn opgemerkt. Door de stad slingeren is bijvoorbeeld niet meer zo veilig als eerst.
Wanneer je ongelukkig terecht komt, is er in Marvel’s Spider-Man 2 namelijk sprake van fall damage, zo meldt YouTuber Blitzwinger. In de eerdere Spider-Man games van Insomniac was dat niet iets waar je je druk om hoefde te maken. Aangezien op grote hoogte door de stad slingeren een belangrijk onderdeel is van de Spider-Man games, kan dit nog wel eens een ingrijpende verandering zijn.

Fall damage in Marvel’s Spider-Man 2 kan ook uit

Mocht je om wat voor reden dan ook niet zo goed zijn in het slingeren, dan hoef je je niet druk te maken. Je kunt de fall damage uitzetten in het menu van de game. Als fall damage je net een stapje te ver gaat qua moeilijkheid, kun je er dus onderuit komen.
Het duurt nu niet lang meer voordat Marvel’s Spider-Man in de winkel ligt. De game verschijnt namelijk over een maand, op 20 oktober. Sinds begin deze maand ligt er al een speciale Spider-Man uitgave van de PS5 in de winkel.

Populair Nieuws