Soulslike game Lies of P nu al met veel korting te scoren!

News
woensdag, 20 september 2023 om 15:00
lies of pf1661328114
Vandaag is de Soulslike game Lies of P verschenen. Heb je zin om met Pinocchio aan de slag te gaan, dan kan je de game nu al met veel korting scoren.
Sinds de komst en bijkomende populariteit van de Dark Souls games is er een compleet nieuw genre geboren. Niet alleen de games van FromSoftware zijn heel uitdagend en kennen een mechanic waarbij je al je verzamelde valuta of XP kan kwijtraken.
Eén van de nieuwe Souslike games - de naam die het genre gekregen heeft - is het vandaag verschenen Lies of P. Net zoals veel andere games moet je normaal zes tientjes betalen, maar je kan de game nu ook al met veel korting scoren. Bij Coolshop betaal je namelijk een stuk minder voor Lies of P op de PlayStation 4, PlayStation 5 of Xbox Series X/S.

Een duistere versie van Pinocchio

In Lies of P nemen spelers de controle over een opvallende held in een Soulsike game, namelijk Pinocchio. Deze keer is de marionet alleen niet gemaakt van hout, maar is hij een mechanoid. In de stad Krat word je wakker met een briefje met daarop een duidelijke boodschap: “Zoek Gepetto. Hij is hier in de stad.”
Het vinden van jouw maker is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Krat zit vol met bloeddorstige vijanden en de stad is zo duister dat het sterk doet denken aan de wereld van Bloodborne. Net zoals in die game is de actie in Lies of P snel en onverbiddelijk. Heb jij het in je om Gepetto te vinden?