Marvel’s Spider-Man 2 geeft eerste blik op grote schurk

News
vrijdag, 08 september 2023 om 15:30
marvels spider man 2f1649944285
Het duurt niet lang meer voor Marvel’s Spider-Man 2 in de winkel ligt. We mogen dan ook steeds meer weten over de game. Insomniac heeft nu bijvoorbeeld het design van een grote schurk onthuld.
In Marvel’s Spider-Man 2 krijgen Peter Parker en Miles Morales het aan de stok met Venom. Hij lijkt vooralsnog de belangrijkste schurk te worden en is dan ook het meest te zien in de marketing van de game. Maar net als in de eerste game kunnen we nog meer bekende namen uit Spider-Mans rogues gallery verwachten.
Er zijn bijvoorbeeld al aardig wat hints geweest dat ook the Lizard verschijnt in de game. Nu is het desing van de schurk onthuld door Insomniac. Er lijkt te zijn gekozen voor een realistisch ogende benadering (voor zover dat kan met een stripfiguur). De reptielenvorm van Curt Connors zit onder de schubben en ziet er, op een overdadige hoeveelheid stekels na, inderdaad uit als een uit de kluiten gewassen hagedis.
Niet al te veel later kwam Insomniac ook met een nieuwe afbeelding van Venom. Die blijft er min of meer uitzien zoals je verwacht. Deze schurk is natuurlijk ook al veel getoond.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

We moeten nog even meer dan een maand wachten voor wet het daadwerkelijk kunnen opnemen tegen Venom en Lizard. Marvel’s Spider-Man 2 ligt op 20 oktober in de winkel. Spelers kunnen een vrij grote game verwachten: de map is zo’n 2 keer zo groot als in de eerste game.

Populair Nieuws