Marvel’s Spider-Man 2 acteur is helemaal klaar met deze discussie

News
maandag, 25 september 2023 om 13:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Over iets minder dan een maand verschijnt de nieuwe Spider-Man game van Insomniac. Over het algemeen kijken fans daar erg naar uit, maar er is één ding waar sommige fans nog boos over zijn: het gezicht van Peter Parker. Maar de acteur die hem speelt is helemaal klaar met die discussie.
Wie de eerste Spider-Man game van Insomniac op PS4 gespeeld heeft, is een andere Peter Parker gewend dan die uit Marvel’s Spider-Man 2. Het gezicht van Spider-Man is namelijk veranderd voor Marvel’s Spider-Man Remastered en die verandering is ook nog te zien in het tweede deel. Er zijn nog altijd fans die daar niet blij mee zijn, maar Yuri Lowenthal, die de motion capture en stem van Spider-Man verzorgt, is helemaal klaar met de discussie, zo laat hij weten tegenover ComicBook.
De discussie onder fans gaat voornamelijk om de leeftijd van Spider-Man. Het eerdere gezicht zag er ouder uit, iets dat volgens veel fans paste bij de Spider-Man die de game presenteert: Peter Parker is in de game al jaren Spider-Man en probeert dat te combineren met een normaal leven. Met het nieuwe gezicht ziet Spider-Man er jonger uit, wat tot speculatie leidde dat de verandering was gemaakt om Insomniacs Spider-Man meer op Tom Holland te laten lijken.
In werkelijkheid biedt het nieuwe gezicht meer mogelijkheden om de gezichtsuitdrukkingen van Yuri Lowenthal tot uiting te brengen en de acteur zou de hele discussie dan ook graag achter zich laten. Hij laat weten dat het hem niet kan schelen hoe Peter Parker euit ziet. Als zijn acteerwerk beter overkomt, kan Spider-Man er wat Lowenthal betreft “uitzien als een aardmannetje”.

Spider-Man acteur snapt boze fans

Lowenthal begrijpt wel waar de woede vandaan komt: de PlayStastion-versie van Spider-Man klikte blijkbaar zo goed bij fans dat ze het onprettig vinden als die persoon vervangen lijkt te worden. Dat fans zich verbonden voelen met deze Peter Parker ziet hij als het enige positieve aan de discussie en daar kan hij dan ook niet al te boos om zijn. Verder vindt hij dat het tijd is dat iedereen het hele gedoe achter zich laat.

Populair Nieuws

Laatste Reacties