Marvel-series op Disney+ krijgen eindelijk een releasedatum

  Disney is van plan om via haar streamingdienst de wereld van Marvel nog veel verder uit te bouwen. Daarvoor heeft het bedrijf al een paar Marvel-series aangekondigd, maar nu weten we eindelijk wanneer die series op Disney+ gaan verschijnen.

  Disney+

  De eerste Marvel-serie die we kunnen kijken op de streamingdienst kent veel bekende gezichten. In The Falcon and the Winter Soldier bundelen Sam Wilson en Bucky, beiden weer gespeeld door Anthony Mackie en Sebastian Stan, de krachten om het op te nemen tegen de villain Baron Helmut Zemo. De slechterik kennen we natuurlijk al uit Captain America: Civil War en wordt opnieuw vertolkt door Daniel Brühl.

  Disney CEO Bob Iger heeft tijdens een aandeelhoudersvergadering bekendgemaakt dat de serie op Disney+ zal verschijnen in augustus. Dat laat The Verge weten. In 2020 kunnen we ook nog een andere Marvel-serie op de streamingdienst verwachten, want in december staat WandaVision gepland.

  Liefhebbers van Loki moeten helaas nog wat langer wachten op zijn debuut op Disney+. De serie over de geadopteerde broer van Thor heeft nog geen releasedatum gekregen, maar zal naar verwachting verschijnen in 2021. Wie alvast een voorproefje wil krijgen van de twee series die in 2020 releasen, kan hieronder de Super Bowl trailer bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.