Seizoen 2 van The Mandalorian zal in de herfst al verschijnen op Disney+

News
woensdag, 05 februari 2020 om 10:27
baby yodaf1581086514
Zo’n beetje de hele wereld is verliefd geworden op Baby Yoda en we zitten dan ook met smart te wachten op het volgende seizoen van The Mandalorian. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want de CEO van Disney heeft al bekendgemaakt wanneer seizoen 2 op Disney+ zal verschijnen.
The Mandalorian is specifiek gekozen door Disney om haar nieuwe streamingdienst in te luiden. Op de eerste officiële dag van Disney+ is de Star Wars-serie namelijk meteen begonnen. Dat was een goede keuze, want de stoïcijnse premiejager en de superschattige Baby Yoda hebben in no time de harten van de kijkers gestolen.
Tijdens een aandeelhoudersvergadering heeft CEO Bob Iger gelukkig naar buiten gebracht wanneer we kunnen genieten van seizoen 2 van The Mandalorian, dat meldt The Verge. Volgens de topman van Disney zal het volgende seizoen namelijk in oktober van dit jaar verschijnen.
Iger heeft daarnaast ook vrijwel bevestigd dat de populaire serie nog meer seizoenen gaat krijgen in de toekomst en dat er potentieel spin-offs komen van de karakters naast Baby Yoda en Mando. Daarnaast is Disney natuurlijk ook bezig met series over Obi-Wan en Cassian Andor uit Rogue One. Kijk jij al uit naar het tweede seizoen van The Mandalorian?