Marvel onthult trailer WandaVision; een Marvel Cinematic Universe sitcom

News
maandag, 21 september 2020 om 12:00
jxrgfngf1600676289
Maandag heeft Marvel de trailer gelanceerd van de serie WandaVision, waarvan de eerste aflevering al in december van dit jaar op Disney+ verschijnt. Het was een rustig jaar voor de Marvel-fans, daarom is het positief dat deze serie naar voren is geschoven, en er alsnog een lichtpuntje is. In de trailer is onder andere te zien dat Elizabeth Olsen en Paul Bettany net als in de film weer de hoofdrollen hebben en Wanda Maximoff en Vision spelen.

Ondanks corona toch dit jaar te zien

In eerste instantie was het dus de planning dat WandaVision pas volgend jaar op Disney+ zou verschijnen en dat The Falcon and the Winter Soulder dit jaar de eerste serie van het Marvel Cinematic Universe op Disney+ zou gaan worden. Maar vanwege corona hebben de opnames hiervan veel vertraging opgelopen. Ook bij WandaVision liepen ze tegen deze corona vertraging op, maar dit hebben ze dus nog snel kunnen oppakken. Toen vorige week bekend werd dat WandaVision binnenkort al te zien is, kwam voor velen dit dan ook als een grote (positieve) verrassing.

Een klassieke Amerikaanse Sitcom in MCU stijl

Het verhaal speelt zich af na de Avengers Endgame, die we vorig jaar een mooi cijfer gaven. Maar geeft je nu een andere kijk op het verhaal.
Hoewel het dezelfde verhaallijn is, zal dit geen standaard superheldenserie zijn. Marvel Studios gaf aan dat het meer een Amerikaanse Sitcom is gecombineerd met de Marvel Cinematic Universe stijl. De serie begint in een klassieke Amerikaanse jaren ’50 setting en gaat daarna langs allerlei decennia heen om vervolgens te eindigen in de Marvel filmstijl van anno 2020.
uvtlibf1600676174

WandaVision

Cast: Paul Bettany, Kat Dennings, Kathryn Hahn, Elizaberh Olsen, Randall Park, Teyonah Parris, Shane Berenque
Releasedatum: december 2020 (via Disney+)
Genre:
actie, avontuur, drama
IMDb score: n.v.t.

Populair Nieuws