Marvel lijkt ook deze film en serie uit te stellen

News
donderdag, 10 augustus 2023 om 16:00
marvelf1667037119
Door de stakingen in Hollywood lopen een hoop projecten vertraging op. Eerder werden al meerdere Marvel films uitgesteld. Bij die titels blijft het niet: het lijkt erop dat Marvel er nóg twee opschort.
Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars zouden respectievelijk in 2025 en 2026 uitkomen. Afgelopen juni bevestigde Disney dat niet meer het geval was: beide films werden met een jaar uitgesteld. Ook Captain America 4 en Thunderbolts zijn uitgesteld, maar worden nog steeds in 2024 verwacht.
Nu lijkt het erop dat ook Deadpool 3 uitgesteld wordt. Disney’s winstpresentatie van het derde kwartaal bevat namelijk een lijst met films die uitkomen tussen september 2023 en juni 2024. Deadpool 3, die gepland staat voor mei 2024, ontbreekt. Productie van de film ligt stil door de acteursstaking, dus het is goed mogelijk dat de film inderdaad later uitkomt.
De presentatie heeft ook een lijst met aankomende series op Disney+ en Hulu en ook hier ontbreekt een titel. Echo, over Kingpins nichtje Alaqua Cox (gespeeld door Maya Lopez’, stond gepland voor 29 november dit jaar. Het tweede seizoen van Loki, dat ook voor dit jaar gepland staat, staat wel nog op de lijst. Opvallend is wel dat de releasedatum van 6 oktober ontbreekt.

Nog meer Disney-projecten uitgesteld

Naast Marvel-projecten heeft Disney ook een aantal andere titels uitgesteld. De eerstvolgende Star Wars film komt niet meer in december 2025 uit, maar mei 2026. Avatar 3 hoeven we ook niet meer in 2024 te verwachten: deze film is ook een jaar verschoven.