Nieuwe PS5 update nu beschikbaar voor download

News
donderdag, 10 augustus 2023 om 15:30
playtation 5 studiof1605864992
Sony heeft een gloednieuwe PS5 update uitgebracht. De console van Sony is voorzien van versie update 23.01-07.61.00 en wordt gedownload bij de eerstvolgende keer dat je je console opstart. De PlayStation 5 update is vooral bedoeld om de performance van de console te verbeteren.
Een grote update is de nieuwe PS5 update niet. Via de patch notes is duidelijk dat er slechts één punt van aandacht is met deze update, namelijk dat de systeemsoftware een stukje beter moet werken. Vorige maand verscheen een soortgelijke update.

Grote PS5 update laat op zich wachten

Het is dan ook nog even wachten op de eerstvolgende grote update, al is wel duidelijk dat deze nu in beta is. Deze update brengt onder andere ondersteuning voor Dolby Atmos HDMI-apparaten, terwijl ook een aantal toegankelijkheidsopties toegevoegd worden.
Voor nu is het nog wel de vraag wanneer die volgende grote update verschijnt. De laastste kwam namelijk in maart 2023, bijna een half jaar geleden. Toen werd Variable Refresh Rate-ondersteuning toegevoegd aan de console van Sony, terwijl ook data overzetten tussen verschillende PlayStation 5's gemakkelijker werd gemaakt.

Populair Nieuws