Mario Strikers Battle League Football nu voor een zacht prijsje te scoren

News
dinsdag, 23 mei 2023 om 15:30
mario strikers battle league footballf1654586222
Ben je wel even klaar met FIFA en heb je zin in een ander soort voetbalgame? Dan kan je nu Mario Strikers Battle League Football scoren voor een zacht prijsje op de Nintendo Switch.
Mario is zijn carrière begonnen als loodgieter en redder van prinsessen, maar sindsdien heeft de Italiaan al veel andere baantjes en hobbies opgepakt. Zo is Mario geregeld sportief bezig, van golfen en tennissen tot aan zelfs de Olympische Spelen.
In Mario Strikers Battle League Football houdt Mario zich bezig met de populairste sport ter wereld: voetbal. Maar netjes zoals met andere sportgames met Mario en zijn vrienden in de hoofdrol gaat het er iets anders aan toe dan normaal.

Chaos op het voetbalveld

Verwacht dus geen wedstrijden met 22 spelers op het veld en duidelijke regels, maar juist twee teams van vier spelers tegenover elkaar en een heleboel chaos. Als je in Mario Strikers Battle League Football wil duiken, dan is nu ook het juiste moment. De Nintendo Switch-game is momenteel namelijk voor een zacht prijsje te scoren bij BCC.
Dit had onze Stefan te zeggen over Mario Strikers Battle League Football in de review van de game.

“Hoewel Mario Strikers Battle League Football zeker een aantal duidelijke aandachtspunten heeft, voornamelijk op het gebied van content, weet Nintendo wel een gedegen party game af te leveren. Het voetbalspektakel hier is snel, op punten verrassend diepgaand en bovenal heel leuk. De euforie die je voelt als je net die belangrijke goal maakt en ontsnapt aan een nederlaag is fantastisch.”