Fortnite krijgt geliefde feature terug dankzij Miles Morales

News
dinsdag, 23 mei 2023 om 16:00
fortnite miles moralesf1684850042
Vandaag slingeren twee versies van Spider-Man naar Fortnite, waaronder Miles Morales. Dat betekent niet alleen de komst van een populair personage, maar ook de terugkeer van een geliefde feature.
Het Star Wars-event is ten einde, maar Epic Games laat er geen gras overheen groeien in Fortnite. Want van de ene populaire franchise gaan we over op de andere. Epic heeft namelijk twee nieuwe personages aangekondigd voor de battle royale shooter, die vanaf vandaag te spelen zijn: Miles Morales en Spider-Man 2099.
De personages zijn toegevoegd ter ere van de animatiefilm Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) die op 1 juni in première gaat. Het is ook niet de eerste keer dat er een Spider-Man is geslingerd naar de wereld van Fortnite. Eerder verschenen namelijk al Peter Parker en Gwen in de battle royale game.
De eerste Spider-Man nam ook een cadeautje met zich mee, namelijk de iconische web shooter, waarmee de superheld kan slingeren door de lucht. En dankzij de komst van Miles Morales en Spider-Man 2099 is die geliefde feature nu weer terug in Fortnite!

Meer Spider-Man accessoires in Fortnite

Naast de twee nieuwe skins en de web slingers zijn er ook nog andere goodies in het thema van Spider-Man waar je nu van kan genieten. Zo zijn er speciale Back Blings en Pickaxes die horen bij de nieuwe skins en als je genoeg XP binnenhaalt kan je een speciale Lobby Track vrijspelen, die rechtstreeks komt uit Across the Spider-Verse!