Mario Kart 8 Deluxe update brengt enorme aanpassing

News
zondag, 11 december 2022 om 10:00
mariokart8deluxe 01f1605716925
Mario Kart 8 Deluxe ontving afgelopen woensdag haar derde set met nieuwe banen die via de Uitbreidingspas beschikbaar zijn. Toch bracht Nintendo ook verrassend genoeg een update met zich mee voor de game die wat meer aanpassingen maakt. Eén van de aanpassingen dankzij de Mario Kart 8 Deluxe update verandert de gameplay op grote wijze!
In Mario Kart 8 Deluxe zit een voorwerp waarmee je als speler het complete speelveld kunt beïnvloeden. Het betreft het Donder-voorwerp waarmee je alle tegenstanders kunt verkleinen. Het gebruik van het voorwerp brengt alleen een extra effect met zich mee, namelijk dat geraakte spelers in het rond draaien en snelheid verliezen. Wanneer je in de lucht hangt met je glider val je hierdoor ook van de baan en kost dit extra tijd.
Dat laatste is niet langer het geval. De nieuwe update heeft het effect uit de game gehaald waardoor je niet langer bang hoeft te zijn dat je zonder reden uit de lucht gekogeld wordt doordat iemand het Donder-voorwerp gebruikt. Zie hieronder de ontdekking van @starxlx_mk op Twitter.

Mario Kart 8 Deluxe update brengt meer verbeteringen

Naast deze kleine gameplayaanpassing heeft de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update nog een aantal andere vernieuwingen. Zo is het derde pakket aan tracks uitgebracht, al kun je deze alleen krijgen als je de uitbreidingspas gekocht hebt. Anderzijds heeft de gratis update wel de mogelijkheid toegevoegd om zelf in te stellen welke voorwerpen te gebruiken zijn tijdens een race.

Populair Nieuws