Mario Kart 8 Deluxe DLC brengt gloednieuwe feature

News
woensdag, 07 december 2022 om 15:30
2022 02 11 mario kart 8 deluxef1644576160
Onlangs onthulde Nintendo de banen voor de nieuwste golf Mario Kart 8 Deluxe DLC. Deze banen zijn nu beschikbaar. Dat niet alleen, er is ook een gloednieuwe feature geïntroduceerd in de game.
Items zijn een essentieel onderdeel van vaal arcade racers en helemaal in Mario Kart zijn ze bijna niet weg te denken. Vooral items als het blauwe schild zijn berucht om hun potentie om de posities binnen de race gigantisch om te gooien. Maar voor het eerst geeft Nintendo je nu de volledige controle over Mario Kart items.
Hoewel Mario Kart 8 Deluxe je al de mogelijkheid gaf om in te stellen hoe items verdeeld worden en of ze überhaupt verschijnen, krijg je nu nog veel meer opties. Je kunt namelijk elk item individueel aan of uit zetten. Zo kun je bijvoorbeeld besluiten dat dat blauwe schild toch een tikkeltje te oneerlijk is. Omgekeerd kun je juist ook de chaos compleet maken en alleen het blauwe schild aan laten.

Moet je de Mario Kart 8 DLC kopen om items uit te zetten?

De mogelijkheid om items aan en uit te zetten is beschikbaar in offline VS races en in bepaalde online-modi. In Team Races en de Battle Mode kun je ook bepaalde items aan specifieke teams geven. Het mooie is dat dit beschikbaar is voor alle spelers, ook als je de DLC niet hebt gekocht.
Heb je de DLC wel gekocht, dan kun je vanaf vandaag racen op 8 nieuwe circuits. Deze zijn verdeeld over twee nieuwe cups. De banen zijn afkomstig uit Mario Kart Tour en eerdere games op de 3DS, DS, Gameboy Advance en Wii.e

Populair Nieuws