Gratis PS plus Essential game nu ook gratis op Steam!

News
zondag, 11 december 2022 om 9:30
steam store prijzen kunnen omhoog gaan 106675f1670744652
Maandelijks geeft Sony PS Plus abonnees drie gratis games. Wie geen abonnee is moet deze games helaas missen. Maar, voor één game geldt dat niet, die is nu ook tijdelijk gratis in de Steam Store!
Elke maand geeft Sony aan het begin van de maand drie games gratis weg voor alle PS Plus abonnees. Deze games zijn normaliter alleen beschikbaar voor abonnees van de gamesservice. Voor één game geldt dat deze maand niet: zij kunnen voor korte tijd één van de PS Plus games ook claimen, maar dan in de Steam Store!
De grappige 3rd-person platform fighter game Divine Knockout kost normaal 24,99 Euro, maar is dit weekeinde in de Steam Store gratis te claimen.
In Divine Knock Out speel je als één van vier goden (Amaterasu, Sol, Hercules, of King Arthur) en vecht je onderling op diverse mappen. Door te spelen en (hopelijk) te winnen kan je ook andere goden ontsluiten. De game, die pas vier dagen geleden op Steam verscheen, kreeg tot nu toe voornamelijk positieve reacties (73% op het moment van schrijven).

Divine Knock Out tijdelijk gratis

Wil je Divine Knock Out gratis scoren, dan moet je er wel snel bij zijn. De game is slechts gratis tot woensdag, daarna kost hij weer 24,99. Wie de game net voor de volle prijs gekocht heeft voelt zich misschien door deze gratis actie een beetje bekocht. Voor hen heeft Red Beard Games, de ontwikkelaar van de game, ook nog goed nieuws, iedereen die de Founders of Ultimate editie van de game gekocht heeft, krijgt bij inloggen 1000 sterren (de ingame currency) cadeau.
Dat de game gratis zou worden was geen verrassing, de makers hadden eerder al aangegeven dat de game op termijn Free to Play zou worden. Dat dat nu meteen bij de lancering van de game al is, is wel eerder dan gedacht. Wie interesse in deze game heeft kan dus nu gebruik maken van dit gratis aanbod, voordat deze gratis periode voorbij is. Wie de game in de Steam Store geclaimd heeft, kan deze gratis blijven spelen, ook na woensdag.