'Mario 3D Collection verschijnt later in 2020'

  De nog niet bevestigde Mario 3D collectie zal volgens YouTuber Nate the Hate later in 2020 uitkomen. Dit bespreekt de kenner in zijn podcast.

  Verschillende bronnen wisten het dit jaar zeker: Rond de 35e verjaardag van Mario zou de Mario 3D collectie uitkomen. Hierin zou volgens Video Game Chronicle een remaster van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy zitten. Drie games die geliefd zijn bij fans en de critics en destijds dan ook zeer goed zijn ontvangen. Super Mario Galaxy wordt zelfs samen met de opvolger gezien als de beste Mario games die ooit zijn uitgegeven door Nintendo.

  Groot nieuws op Mario's verjaardag?

  De YouTuber Nate the Hate denkt dat de collectie nog wel in 2020 uitkomt, maar wanneer precies is nog onduidelijk. De kans dat de collectie deze maand officieel wordt aangekondigd is zeker nog aanwezig. Mogelijk kan de verjaardag van Super Mario ook worden gebruikt als de datum waarop de nieuwe collectie wordt aangekondigd. De vrolijke Italiaanse loodgieter is op 13 september jarig.

  Daarnaast gaat er ook een gerucht over een remaster van Super Mario 3D World. Hiervan bestaat ook de kans dat de officiële aankondiging deze maand plaatsvindt, maar of dat werkelijk zo is komen we binnen een paar weken achter. Het betreft hier geruchten, dus neem met zoals altijd met een korreltje zout.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.