Twitteraccount voor Final Fantasy 16 opgedoken

  Er is in recent een Twitteraaccount aangemaakt voor Final Fantasy 16. Het lijkt er bovendien op dat een fan daar niet verantwoordelijk voor is geweest, want het e-mailadres lijkt van uitgever Square Enix te zijn.

  Het lijkt erop dat Square Enix, de Japanse ontwikkelaar en uitgever van de Final Fantasy-franchise, bezig is met voorbereidingen van de aankondiging van Final Fantasy 16. Op Twitter werd namelijk een account aangemaakt onder de naam Final Fantasy XVI, waarvan het e-mailadres ook overeen lijkt te komen met die van Square Enix. Hierdoor wordt er natuurlijk stevig gespeculeerd over de nieuwe titel in de populaire franchise.

  Toen in 2016 Final Fantasy XV uitkwam, was dat een groot succes. In onze review kon de game rekenen om een mooie 8,5. Na vier jaar wachten vinden velen het wel weer eens tijd worden voor een nieuw verhaal in de Final Fantasy-reeks.

  Wat kunnen we verwachten van Final Fantasy 16?

  Veel weten we alleen nog niet over Final Fantasy 16. Het gloednieuwe Twitteraccount heeft nog geen berichten geplaatst en als die er wel zijn, dan worden die afgeschermd en kunnen alleen volgers de posts zien. Wel hopen fans dat er een aantal dingen beter gedaan worden dan in FF XV. Zo waren er volgens veel fans bijvoorbeeld veel problemen met de camera in kleine ruimtes en was er weinig te doen in de open world, ondanks dat de open wereld vaak gebruikt werd in de marketing voor de game.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.