Maps van Call of Duty 2024 lijken nu al gelekt te zijn

News
donderdag, 05 oktober 2023 om 14:00
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Call of Duty Modern Warfare 3 moet nog uitkomen, maar het lijkt er al op dat er leaks zijn voor de Call of Duty die in 2024 moet verschijnen. Meerdere maps voor de game zijn namelijk al opgedoken.
Het is geen verrassing wanneer er leaks opduiken voor Call of Duty. Ondanks verwoede poging van Activision Blizzard blijft er namelijk informatie naar buiten komen over de games. Zo wisten we al lang voor de aankondiging van Call of Duty Modern Warfare 3 dat de game die titel zou krijgen.
Maar nu zijn er wel veel vroeg geruchten opgedoken over een nieuwe Call of Duty. Terwijl Modern Warfare 3 namelijk nog moet uitkomen in november, zijn er namelijk al leaks opgedoken voor Call of Duty 2024. Dat meldt Twitteraar uwuleaker99. Het gaat om een aantal maps voor de Call of Duty van volgend jaar, speciaal voor de Zombies-modus.

Nieuwe Call of Duty Black Ops

De leaks lijken tegelijkertijd iets anders te bevestigen. Het is namelijk de verwachting dat Treyarch in 2024 komt met een nieuwe game in de Black Ops-lijn. De Call of Duty volgend jaar zal dan Black Ops 6 gaan heten.
De reden dat er geen Black Ops 5 bestaat, is omdat Call of Duty Cold War die rol op zich heeft genomen. Of de titel daadwerkelijk klopt, daar zullen we nog wel even een jaartje geduld voor moeten hebben.

Populair Nieuws