Map van Cyberpunk 2077 gelekt

  Eind november komt Cyberpunk 2077 eraan, maar hoe de opzet van Night City er uit komt te zien is nog niet bekend. Ten minste, tot nu toe, want de map van de game lijkt gelekt te zijn.

  Na meerdere keren te zijn uitgesteld is het 19 november eindelijk zover, dan zal Cyberpunk 2077 in de winkelschappen komen te liggen. De game is gebaseerd op de gelijknamige franchise uit de jaren 80 en 90 en ook de wereld zal veel overeenkomsten tonen met het Night City dat door Mike Pondsmith is bedacht.

  In welke opzet CD Projekt Red de dystopische stad heeft gemaakt, is tot nu toe niet bekendgemaakt door de Poolse ontwikkelaar. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen door Reddit-gebruiker Siriondel. Hij heeft foto’s geplaatst waarop de inhoud van de Standard Edition te zien is, waaronder de map van Night City en een drietal ansichtkaarten. Zo zien we een kaart van de regio Pacifica, met daarop prachtige hotels en zelfs een piramide. In de game zelf zal het district in het zuiden waarschijnlijk alleen verwoest zijn, waar anarchistische bendes de dienst uitmaken.

  Cyberpunk 2077 eindelijk goud gegaan

  Dat Cyberpunk 2077 op 19 november in de winkels zal liggen lijkt vanaf vandaag ook een zekerheidje. CD Projekt Red heeft via Twitter namelijk bevestigd dat de game vanaf vandaag ‘goud’ is gegaan. Dat betekent dat de game klaar is om gedrukt te worden op schijfjes en verspreid te worden over de verschillende retailers die de game gaan verkopen. Om die datum te halen heeft de ontwikkelaar alleen wel het uiterste moeten vragen van haar werknemers.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.