Making the Witcher nu op Netflix te zien

News
vrijdag, 28 augustus 2020 om 8:10
the witcher geraltf1673257620
Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van The Witcher: Making the Witcher is nu te zien op Netflix. De korte documentaire bevat onder andere interviews met de cast en showrunner.
Fantasy-verhalen zijn niet makkelijk om in beeld te brengen. Er is veel werk voor nodig om alle fantastische elementen te verwerkelijken. Hoe dat werk in The Witcher is aangepakt kun je vanaf nu zien op Netflix.
Making the Witcher is helaas niet bijzonder lang. Het gaat om één aflevering van iets meer dan een half uur. Desondanks is er genoeg te zien: er zijn interviews met de cast en crew en er worden behind the scenes-beelden vertoond.

Bekijk de Making the Witcher trailer

Als je nog niet overtuigd bent of je een half uur wil besteden aan Making the Witcher kun je hieronder de trailer bekijken. De eerder genoemde interviews komen voorbij, maar we zien ook enkele andere aspecten van de productie. Zo lijkt er aandacht te zijn voor stunts en CGI.

Seizoen 2 voorlopig niet op Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van The Witcher wordt wellicht iets verlicht door deze making-of documentaire. Korter wordt het helaas niet: seizoen twee van de serie laat nog geruime tijd op zich wachten. Naar schatting duurt het zelfs nog ruim een jaar voordat het klaar is.
Overigens is het tweede seizoen van de serie niet het enige dat Netflix rondom The Witcher in ontwikkeling heeft. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een animatiefilm over Geralt’s mentor, Vesemir. Ook is er een prequel-serie in de maak onder de naam The Witcher: Blood Origin.