Jurassic World Evolution landt dit jaar nog op de Switch

News
vrijdag, 28 augustus 2020 om 9:00
jwe claires sanctuary albertosaurus 1 0f1598595873
Jurassic World Evolution is al even uit voor PS4 en Xbox One. Tijdens gamescom 2020 Opening Night Live kwam naar voren dat de game dit jaar nog naar de Switch komt.
Dit is bekend gemaakt met een toffe trailer die nog voor gamescom 2020 Opening Night Live getoond werd. De game komt niet zomaar naar de Switch, maar zal meteen als Complete Edition uitgebracht worden op Nintendo's console. Je krijgt dus direct alle downloadbare content bij de parkmanagement game als je deze op de Switch koopt.

Jurassic World Evolution laat je met dino's werken

Jurassic World Evolution laat je niet de toerist uithangen op de eilanden vol dino's. De simgame laat je namelijk je eigen park maken in Jurassic Park stijl. Hierbij is het belangrijk dat je de dinosauriërs zorgvuldig bij elkaar zet en er dus voor zorgt dat ze elkaar (en de gasten) niet opeten. Daarbij kan van alles mis gaan, zoals ook in de film gebeurde.
Wij recenseerden de game al waarbij we de game met een dikke 8 beloonden in de Jurassic World Evolution review. Jimmy was onder de indruk van de 42 soorten dino's, maar miste bijvoorbeeld de vogelsoorten in de game.
De game verschijnt op 3 november op de Nintendo Switch.