Stardew Valley brengt splitscreen multiplayer update

  Heb jij zin om in deze pandemie het boerenleven weer op te pakken? Lekker tussen de koeien, lange dagen maken en leven op het land? Goed nieuws want dat kan straks weer en gewoon vanuit je eigen huis. Het boerenspel Stardew Valley krijgt binnenkort eindelijk de langverwachte update.

  Wat heeft de update allemaal te bieden?

  De update 1.5 is nu al beschikbaar voor de PC en zal begin volgend jaar ook voor consoles verschijnen. De update is voor dit spel behoorlijk groot en brengt ook best wat met zich mee. Zo kun je nu multiplayer gamen via een splitscreen en kun je lekker naar het strand op de Beach Farm.

  Maar daar blijft het niet bij, want de online boeren kunnen nog een hoop nieuws verwachten met deze update. Zo zijn er nieuwe evenementen en nieuwe doelen om te behalen. Ook zijn nieuwe boerderijen, nieuwe karakters om mee te spelen en negen nieuwe nummers toegevoegd. Verder kunnen de eenden nu zwemmen, kun je lekker zitten in een stoel en heb je de mogelijkheid om je bed verplaatsen.

  Boer Harms voor beginners

  Het spel ziet er op het eerste oog misschien wat onbenullig uit, maar toch is het ontzettend populair. En de game wordt door sommige mensen ook enorm gewaardeerd. Zo kreeg Stardew Valley eind 2017 van ons een 9 in onze Stardew Valley review.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.