Dit zijn de gratis Games With Gold van januari 2021

Article
zondag, 27 december 2020 om 16:00
little nightmaresf1597395032
Microsoft heeft de afgelopen maanden geen enorme titels gratis gemaakt voor de Xbox Gold leden. Januari 2021 brengt verandering met zich mee met vier toff en in één klap vier dikke titels brengen. Dit zijn de gratis Games With Gold van januari 2021!

Little Nightmares

Heel binnenkort kunnen we weer lekker griezelen en platformen met Little Nightmares 2. De game geeft niet alleen een compleet nieuw avontuur met Six, maar voegt ook een nieuw karakter, Mono, toe in de hoofdrol. Voordat het zover is brengt Microsoft ons in januari 2021 het eerst avontuur van Six in Little Nightmares. In deze game zit Six gevangen in The Maw, waar allerlei enge figuren zitten. Navigeer door de verschillende omgevingen om een weg naar je vrijheid te zoeken, maar pas op voor de veelvraten en het andere gespuis in de donkere wereld!
Little Nightmares is gratis beschikbaar tussen 1 en 31 januari 2021.
dead rising remaster verschijnt op 13 september 95903

Dead Rising

In januari 2021 doet Capcom ook een game cadeau voor mensen met een Games With Gold abonnement. Kruip in de huid van Frank West, een doorgewinterde journalist die over lijken gaat voor een goed verhaal. Als je gevangen komt te zitten in een winkelcentrum, moet je letterlijk over lijken gaan. Een zombie apocalyps heeft het winkelcentrum namelijk gevuld met hongerige ondoden en het is aan jou om in leven te blijven. Daarbij moet je proberen om zoveel mogelijk mensen te redden en daarvoor zul je alles in het winkelcentrum in moeten zetten.
Ga de strijd aan met de zombies met bezems, hockeysticks, voetballen, winkelkarren of grasmaaiers. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een wapen tegen zombies van te maken. In Dead Rising is niks te gek, waardoor je regelmatig lachend door de horde hongerige ondoden wandelt.
Dead Rising is gratis tussen 16 januari en 15 februari 2021.
kof xiiif1608710993

The King of Fighters XIII

Van een hele andere orde is The King of Fighters XIII. Deze vechtgame laat je niet tegen ondoden strijden, maar tegen elkaar in intense 1 vs 1 gevechten. Waar Street Fighter en Mortal Kombat hun eigen speelstijl hebben, geldt dat ook voor The King of Fighters. De game telt ruim 30 personages die uit de hele reeks vechtgames komen, waaronder Mai Shirandu. De razendsnelle actie in de game wordt compleet gemaakt met over de top special moves, toffe levels en een heuse verhaallijn. Daarnaast zijn er verschillende online en offline gamemodi beschikbaar waardoor de SNK-game je uren kan vermaken.
The King of Fighters XIII is gratis te downloaden tussen 1 en 15 januari 2021.
breakdownf1608711362

Breakdown

De vierde en laatste gratis Xbox Games With Gold titel van januari 2021 is Breakdown. Deze game kwam oorspronkelijk in 2004 uit voor de originele Xbox en is Xbox One X Enhanced. In de game ben je terecht gekomen in een laboratorium en ben je je geheugen kwijt. Terwijl je je een weg baant door de mysterieuze gangen ontwikkel je bijzondere krachten en vind je allerlei wapens. Die zul je allemaal nodig hebben, want er staat een leger klaar om je tegen te houden in deze actiegame uit de stal van Bandai Namco.
Breakdown is gratis tussen 16 en 31 januari 2021.