Maar één Disney+ serie staat in de top 15 Streaming Shows 2021

News
maandag, 24 januari 2022 om 14:30
wandavisionf1594733115
In de top 15 Streaming Shows van onderzoeksbureau Nielsen staat er maar één serie van Disney+. De streamingsdienst deed het daarentegen wel goed met haar films.
Nielsen heeft haar top streaming shows van 2021 uitgebracht van het Amerikaanse publiek en dat laat een grote verrassing zien. Disney+ heeft dit jaar maar slecht één serie op de Top 15 Streaming Programs (Originals) lijst weten te krijgen. Van de vijftien originele series die het bedrijf heeft gemeten, haalde alleen WandaVision de lijst. De serie van Marvel Studios staat op de veertiende plaats van meest bekeken originals.
Bovenaan de lijst staat de Netflix-serie Lucifer. De serie gebaseerd op het personage uit de DC Comics werd oorspronkelijk uitgezonden op Fox, voordat Netflix de serie overnam. Daarnaast staan er nog elf andere Netflix-titels in de lijst, zo staat Squid Game op nummer twee en de Great British Baking Show op de derde plek. Verder staan de Netflix-series You, Bridgerton, The Crown en Cobra Kai ook in de lijst.
Hulu en Apple TV+ hebben ook maar één serie in de top 15 staan. Voor Hulu was dit The Handmaid’s Tale op de tiende plaats. Op de twaalfde plaats staat de serie Ted Lasso van Apple TV+.

Disney deed het wel goed in deze lijst

Disney+ scoorde daarentegen wel goed in de lijst Top 15 Streaming Movies van 2021. Zo staan maar liefst elf Disney-films in de top 15. Op de eerste plek staat de film Luca, gevolgd door Moana, Raya and The Last Dragon en Frozen 2. Ook de film Red Notice van Netflix deed het goed. De film kwam op de vijfde plek terecht en krijgt daarnaast twee sequels op de film.

Populair Nieuws