Maak op deze manier kans op een jaar lang gratis Disney+

News
vrijdag, 07 juni 2024 om 19:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Vanaf vrijdag 7 juni tot vrijdag 9 augustus kun je kans maken op een jaarabonnement van Disney Plus en een TV van 55 inch. Deze winactie wordt georganiseerd door Radio 538 bij Evers & co.
Elke vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur tijdens de show van Evers & co wordt er een quizvraag gesteld over films en series. Mocht je dit antwoord weten, kun je naar de studio bellen om kans te maken op een jaar lang gratis Disney+ en een nieuwe tv.
Om te winnen moet je wel in de uitzending komen met het goede antwoord. Mocht je de vraag goed hebben, dan win je het jaarabonnement voor jezelf en voor drie vrienden. De winactie loopt tot vrijdag 9 augustus tot 18:00 uur.
Normaal gesproken betaal je voor een maandabonnement op Disney+ 10,99 euro per maand, maar je kunt ook een jaarabonnement afsluiten voor 109,90 euro per jaar. Feitelijk betaal je dan maar voor tien maanden en kijk je twee maanden gratis naar de streamingsdienst.

Samenwerking HBO Max

Onlangs hebben Disney en Warner Bros. Discovery aangekondigd dat ze deze zomer in de Verenigde Staten een bundel zullen aanbieden met Disney+, Hulu en HBO Max. Hoewel het bundelen van streamingdiensten van hetzelfde bedrijf niet ongebruikelijk is, komt een samenwerking tussen diensten van verschillende bedrijven zelden voor.
De bundel zal beschikbaar zijn in twee varianten: een bundel met advertenties en een bundel zonder advertenties. Een precieze lanceringsdatum en prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. Het is ook nog onduidelijk of deze deal in de toekomst zal worden uitgebreid naar andere landen zoals Nederland. Maar het gebeurt vaker dat een aanbod eerst in de VS lanceert en pas later stapsgewijs wordt uitgebreid naar andere landen. Als dat gebeurt, zou de bundel hier alleen Disney+ en HBO Max bevatten, aangezien Hulu niet beschikbaar is in Nederland en veel shows van de dienst al ondergebracht zijn bij Disney+.