Lupin deel 2 release komt in de zomer naar Netflix

News
maandag, 01 februari 2021 om 8:30
lupin netflixf1612173055
Lupin is een van de meest populaire series op Netflix. Hoewel het eerste seizoen van de serie met Omar Sy slechts vijf afleveringen kent, hoeven we niet lang te wachten op een vervolg hierop. Lupin deel 2 komt krijgt aankomende zomer al een release met vijf nieuwe afleveringen op Netflix.
Na het ongekende succes van Lupin, maakte Netflix onlangs bekend dat de serie snel een deel 2 krijgt. Jammer genoeg is dit niet in april zoals eerder verwacht werd, maar moeten we iets langer wachten. Het tweede deel van de serie met Omar Sy komt al in zomer 2021 naar de streamingdienst. Netflix maakte de komst van Lupin deel 2 bekend door een poster te onthullen via een tweet.
De komst van Lupin deel 2 is al erg snel, gezien het eerste seizoen in 2021 van start ging. Voor deel 2 keert niet alleen Omar Sy terug als Assane Diop, maar zien we ook Hervé Pierre als Hubert Pellegrini, Nicole Garcia als Anne Pellegrini en Clotilde Hesme als Juliette Pellegrini terug. Daarnaast keren Antione Gouy (Benjamin Ferel), Shirine Boutella (Luitenant Belkacem) en Soufiane Guerrab (Youssef Guerida) terug in de serie.
In dit vervolg op het eerste seizoen keren Louis Leterrier en Marcela Said, de regisseurs van de eerste helft , niet terug. Ludovic Bernard neemt het voor een tweetal afleveringen over, waarna Hugo Gélin de rest van de afleveringen oppakt.

Lupin deel 2 release krijgt weer vijf afleveringen

Pas op! Hieronder staan mogelijk spoilers over Lupin seizoen 1. Moet je die nog kijken, lees dan niet verder en check onze special met 5 redenen om Lupin vandaag nog te kijken.
Het tweede deel van de populaire serie krijgt, net als het begin van seizoen 1, vijf afleveringen. Hierin zal een vervolg gebreid worden op de spannende cliffhanger van het eerste deel. Hierin was Diop zijn zoontje kwijt tijdens een tripje naar een bekende Lupin locatie. Daarbij staat hij ineens oog in oog met Guerida die erop gebrand is om hem te ontmaskeren.
Hij legde de link tussen Assane Diop en zijn alter ego's en Arsene Lupin en zal al vanaf het eerste moment op het goede spoor. De rest van de rechercheurs nemen hem alleen niet serieus, maar daardoor laat hij zich duidelijk niet uit het veld slaan. Hoe de confrontatie met Diop en Guerida uitpakt, is vanaf de zomer van 2021 te zien op Netflix.

Populair Nieuws