Lucifer seizoen 6 releasedatum en trailer onthuld

News
woensdag, 28 juli 2021 om 9:45
lucifer 408 unit 00848rf1581671696
Lucifer seizoen 6 komt sneller dan je denkt, want Netflix heeft de releasedatum van het zesde en laatste seizoen uit de doeken gedaan. De Lucifer seizoen 6 releasedatum staat voor 10 september op de planning. Om de gelegenheid te vieren heeft Netflix ook direct de eerste trailer uitgebracht.
Nadat een paar dagen geleden de eerste foto van het zesde seizoen van Lucifer werd gedeeld door Tom Ellis, heeft Netflix nu de releasedatum van het laatste seizoen uit de doeken gedaan. Lucifer seizoen 6 verschijnt op 10 september op Netflix. Het einde komt er dus aan voor de bekende duivel, maar niet getreurd. Netflix heeft ook de eerste teaser trailer van het laatste seizoen uitgebracht.
In de beelden blikken we terug op de grote momenten van eerdere seizoenen, terwijl we vervolgens kort een paar beelden zien van seizoen 6. Daarin zien we Lucifer die vertelt dat het zijn laatste nacht is in Los Angeles.
Check de trailer hieronder zelf.

Lucifer seizoen 6 maakt het sprookje rond

Voor fans van de serie is het einde van Lucifer zowel positief als negatief. Aan de ene kant is het jammer dat de serie stopt, terwijl fans aan de andere kant blij zijn dat de serie dankzij Netflix nog zoveel langer meeging. Na drie seizoenen zou de serie namelijk al stoppen door slechte kijkcijfers op FOX.
Netflix nam de serie vervolgens over voor een vierde seizoen dat uitstekend ontvangen werd. Ook seizoen 5 werd vervolgens gemaakt, waarna het komende zesde seizoen het einde vormt voor de serie. Dit laatste seizoen zal tien afleveringen hebben.

Populair Nieuws