Lucifer seizoen 4 komt er toch aan

  Lucifer seizoen 4, zou hij toch gemaakt worden? Het was lang de vraag of de serie nog een seizoen zou krijgen, en nu is eindelijk gebleken dat het vierde seizoen toch gemaakt gaat worden.

  FOX Broadcasting

  Vorige maand werd tot grote verbazing van fans de tv-serie Lucifer stop gezet door FOX. Er zouden nog enkele extra afleveringen komen die het seizoen af zouden ronden, maar fans waren het oneens met het einde van Lucifer. Wereldwijd begon op Twitter de hashtag #SafeLucifer te trenden, duidelijk met resultaat. Netflix heeft Lucifer opgepakt en gaat voor een vierde seizoen van de serie zorgen.

  De kans op een vierde seizoen was niet heel groot, aangezien alle contracten van de serie 16 juli verliepen en de makers voor de tijd een nieuwe partij moesten vinden. Dit is uiteindelijk wel gelukt. Eerst leek het erop dat Amazon de beste papieren had voor de serie, maar het is uiteindelijk toch Netflix geworden. Tom Ellis, die hoofdpersoon Lucifer speelt in de serie, liet zijn enthousiasme gelijk op twitter blijken.

  Wanneer komt Lucifer seizoen 4?

  Veel is er nog niet bekend over het vervolg van de serie, maar fans zijn al blij genoeg met het feit dat er een vierde seizoen komt. Er is nog niet bekend wanneer het seizoen komt, uit hoe veel afleveringen het seizoen bestaat en of de afleveringen in één keer op Netflix worden gezet of per week, zoals we gewend waren.

  Als Lucifer je leuk lijkt, maar je niet echt weet waarom je moet kijken, dan zijn hier 5 redenen waarom je Lucifer moet kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.