IJzingwekkende La Casa de Papel seizoen 5 teaser onthuld

News
woensdag, 28 juli 2021 om 9:00
2021 05 25 la casa de papel seizoen 4f1627976723
Netflix heeft een nieuwe teaser voor La Casa de Papel seizoen 5 uit de doeken gedaan. De nieuwe teaser trailer is een klein voorproefje op het grotere nieuws. De teaser trailer onthult namelijk de datum waarop de eerste, grote trailer van La Casa de Papel seizoen 5 uit de doeken wordt gedaan.
De onwijs populaire serie over de Spaanse bankovervallers heeft op Twitter een teaser geplaatst die alvast een indicatie geeft over de situatie van El Professor. Het einde van seizoen 4 bracht een aantal grote cliffhangers met zich mee, waaronder een benarde situatie voor het meesterbrein achter de overvallen. Met het laatste seizoen aanstaande pakt Netflix groots uit en dat valt te merken.
In aanloop naar het vijfde seizoen zijn al flink wat trailers verschenen, al was er nog geen enkele die daadwerkelijk een goede blik op het verhaal gaf. Daar komt nu, na heel lang wachten, verandering in. De teaser trailer maakt namelijk bekend dat op 2 augustus een grote, nieuwe trailer voor seizoen 5, deel 1 op de planning staat.
Check de teaser trailer hieronder zelf!

La Casa de Papel seizoen 5 opgesplitst

Het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel wordt in twee delen verdeeld, waarvan het eerste deel (vijf afleveringen) op 3 september uitgebracht wordt. Vervolgens verschijnen de laatste afleveringen (tevens vijf) precies 3 maanden later, op 3 december. In totaal brengt seizoen 5 tien afleveringen met zich mee die het einde van de serie inluiden.