Lord of the Rings: The Rings of Power onthult meer dan 20 nieuwe posters

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 14:30
lord of the ringsf1616750710
Lord of the Rings: The Rings of Power zal in september te zien zijn op Prime Video. Nu heeft Amazon meerdere posters gedeeld van de aankomende serie.
Amazon Prime heeft meer dan 20 nieuwe posters onthuld met personages die te zien zullen zijn in Lord of the Rings: The Rings of Power. Op de posters zijn geen gezichten te zien, maar wel veel kleding en zwaarden.

Op een van de posters zien we waarschijnlijk de gaunlet van de Dark Lord die een zwaard vast heeft. Het kan natuurlijk ook Morgoth, de meester van Sauron zijn.
Op dit moment is er nog niet veel bekend over de serie. Wel weten we dat The Rings of Power zich afspeelt in de Second Age van Middle-earth en draait om de bekende ringen en Sauron die aan de macht komt. Dit is een tijdperiode die zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Ring afspeelt. In een korte teaser horen we mogelijk ook Morfydd Clark als Galadriel de voice-over doen.

Cast Lord of the Rings: The Rings of Power

Inmiddels is bekend dat er een flink aantal acteurs spelen in de Lord of the Rings-serie. Zo zijn onder andere Cynthia Addai-Robinson, Trystan Gravelle, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Lenny Henry en Ema Horvath te zien.
Het eerste seizoen van Lord of the Rings: The Rings of Power zal vanaf 2 september 2022 te zien zijn bij Amazon Prime Video. Daarnaast kunnen we ook een tweede seizoen verwachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties