Lord of the Rings: The Rings of Power onthult eerste afbeeldingen, personages en plotdetails

News
zaterdag, 12 februari 2022 om 14:30
the lord of the ringsf1632130763
Er zijn nieuwe afbeeldingen van The Lord of the Rings: The Rings of Power gedeeld. Op de foto’s zien we nieuwe personages voor de aankomende serie.
Er zijn weer nieuwe afbeeldingen gedeeld voor de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. De afbeeldingen zijn onderdeel van een first-look feature van Variety. In de foto’s zien we meer van de verschillende personages uit de serie. Verder worden er ook meer details gedeeld van de serie.
De eerste drie afbeeldingen laten nieuwe personages zien die speciaal voor de serie zijn gemaakt. Ismael Cruz Córdova zal te zien zijn als een silvan elf genaamd Arondir. Verder zien we een personage dat “op de vlucht is voor zijn verleden” en Elrond (Robert Aramayo) die een ontmoeting heeft met Galadriel (Morfydd Clark) in het koninkrijk Lindon.
Een andere foto laat het moment zien waarop Halbrand Galadriel ontmoet. Verder is er ook een foto waarop Elrond te zien is in een grasveld. Zijn personage zal tijdens de serie uitgroeien tot een belangrijk personage.
Dwergenprinses Disa wordt gespeeld door Sophia Nomvete en is een nieuw personage in het universum. Op de foto zien we haar in een koninklijke outfit terwijl ze voor de deuren van Khazad-dûm staat. Verder is ze ook een foto te zien samen met Bronwyn (Nazanin Boniadi). Volgens de omschrijving hebben de twee “een verboden relatie.”
Een andere foto laat zien hoe Galadriel uit het water komt. Dit heeft mogelijk te maken met de manier waarop ze uit de oceaan komt, aangezien dit een belangrijk onderdeel is van de serie.
The Lord of the Rings: The Rings of Power zal vanaf 2 september te zien zijn op Prime Video.