Is Ryan Gosling de volgende grote Marvel-held?

News
maandag, 30 januari 2023 om 18:00
Disney en Marvel Studios hebben nu eindelijk de rechten in handen van de Fantastic Four. Daardoor zou er weer een grote nieuwe naam aan het Marvel-universum toegevoegd kunnen worden, namelijk niemand minder dan Ryan Gosling.
De eerste Fantastic Four film kwam uit in 2005, daarna kwam het vervolg Fantastic Four: Rise of the Silver Surver in 2007. In die tijd waren er alleen nog niet zulke grote namen verbonden aan de projecten als nu. De Spider-Man-serie van Sam Raimi en de Batman-serie van Christopher Nolan werden destijds gezien als de grote namen.
Fox maakte in 2015 een reboot om de filmrechten te behouden simpelweg genaamd Fantastic Four. De film was een financiële mislukking, ondanks acteurs als Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell en Toby Kebbell die in de film speelden.
We hebben al één van de Fantastic Four-personages gezien in de MCU, in Doctor Strange 2. Fans waren blij om John Krasinki te zien in de rol van Mr. Fantastic. De acteur heeft alleen gezegd niet terug te keren voor het personage in de reboot.

Welke acteur speelt wel in The Fantastic Four?

Mogelijk weten we nu wel een andere acteur die in de film zal verschijen. In de podcast The Hot Mic kwam insider Jeff Sneider met de volgende geruchten: “Dan is er het gerucht dat Ryan Gosling speelt in de MCU. Mensen vertellen me dat hij een soort Superman-personage is. Zoiets heb ik niet gehoord. Ik had alleen wat Gosling Fantastic Four-dingen gehoord.”
Eerder gingen er al verschillende geruchten rond over Gosling die zich bij de MCU zou voegen. Sommige zeiden dat het zou gaan om een Thunderbolts-film. Andere geruchten claimen dat hij Hyperion van Squadron Supreme zou spelen.

Populair Nieuws