Live-action Naruto film ontvangt na acht jaar eindelijk een update

News
dinsdag, 28 november 2023 om 13:00
narutof1636631379
De live action Naruto film krijgt 8 jaar na de aankondiging ervan een verrassende update. De film heeft nu eindelijk een scenarioschrijver te pakken.
Volgens Variety heeft Lionsgate scenarioschrijver Tasha Huo weten te strikken. Huo was eerder verantwoordelijk voor het schrijven van de live-action vertolking Tomb Raider op Netflix. Huo werkte ook eerder aan de The Witcher-prequel genaamd Blood Origin. Het is een interessante ontwikkeling te noemen dat deze film nu een scriptschrijver heeft weten te vinden na al die jaren. Mogelijk heeft het te maken met het succes van One Piece op Netflix.

Kijken naar de avonturen van Uzumaki Naruto

Deze film zou het verhaal van de anime Naruto moeten vertellen maar dan verkort in een film op het witte doek. Interessant is om te zien hoe dit zich zal ontvouwen aangezien er 720 afleveringen zijn van de anime en het bijna onmogelijk lijkt om dit te verkorten naar een film van twee of drie uur.
In de serie is te zien hoe het gelijknamige personage (Uzumaki Naruto) in de wereld van Shinobi uitgroeit van een kinderachtige leerling tot één van de krachtigste ninja's. In de anime is te zien hoe hij het opneemt tegen verschillende bad guys en hij zo'n sterk mogelijke ninja probeert te worden.