Like a Dragon Infinite Wealth nu al met korting te scoren

News
woensdag, 31 januari 2024 om 16:00
like a dragon infinite wealth dolpinf1706712430
Like A Dragon Infinite Wealth is pas vorige week uitgekomen. Toch kan je de nieuwe game uit de langlopende reeks nu al met korting scoren.
De Yakuza-franchise bestaat al sinds 2005, maar na de komst van Yakuza: Like a Dragon, heeft SEGA besloten dat het tijd was voor een naamsverandering. Zo heet de reeks nu in het Westen Like a Dragon, zoals de franchise al die tijd al heette in Japan.
Yakuza: Like a Dragon was ook op een andere manier een grote verandering voor de reeks. Niet langer was Kazuma Kiryu meer de protagonist, die rol ging naar Ichiban Kasuga. En dan werd ook nog eens de gameplay helemaal op de schop gegooid. Gevechten worden nu turn-based uitgevochten, in plaats van als een brawler.
Het nieuwste deel in de franchise, Like a Dragon Infinite Wealth, is sinds 26 januari te spelen en zorgt voor een interessante setting. Spelers mogen namelijk aan de slag met Ichiban én Kiryu en de game speelt zich niet af in Japan, maar op het zonnige Hawaii. Als je Infinite Wealth nog niet in huis hebt, dan is er goed nieuws. Bij bol kan je de game nu namelijk met korting scoren.

Meest uitgebreide Yakuza ooit

Met Infinite Wealth haal je bovendien een topper in huis. In onze review werd de game beloond met een 8.5. Onze Chris was met name te spreken over het uitgebreide vechtsysteem, de uitgebreide nieuwe speelwereld en de mix van nostalgische en vernieuwende elementen.