Suicide Squad toch niet laatste optreden voor overleden stemacteur

News
woensdag, 31 januari 2024 om 15:30
suicide squad kill the justice league batmanf1706705529
Suicide Squad: Kill the Justice League leek het laatste optreden te zijn van Kevin Conroy als Batman. Maar de overleden stemacteur heeft postuum nog meer rollen op zijn naam staan.
In 2022 kwam het droevige nieuws naar buiten dat Kevin Conroy was overleden op 66-jarige leeftijd aan kanker. De stemacteur heeft verschillende stemmen ingesproken voor films, series en games, maar hij stond voornamelijk bekend als dé stem van Batman in onder andere Batman: The Animated Series en de Arkham games.
Het was bekend dat Conroy nog als de superdetective te horen zou zijn in Suicide Squad: Kill the Justice League, dat op 2 februari uitkomt. Warner Bros. en Rocksteady hebben ook de game opgedragen aan Conroy. Maar volgens IGN is het niet het laatste optreden van Conroy als Batman, zoals eerst werd gedacht.

Nog meer Conroy als Batman

De publicatie heeft namelijk van een bron gehoord dat Conroy postuum te horen zal zijn als Batman in Justice League: Crisis of Infinite Earths Part Three. De superheld die daarin verschijnt is dezelfde Batman als in de Animated Series, waarin Conroy al jarenlang te horen was.
Daarnaast heeft de stemacteur ook werk geleverd voor Batman: Caped Crusader van Bruce Timm. De animatieserie is opgepikt door Prime Video, nadat de show was geannuleerd door Warner Bros. Hoewel het bekend is dat Conroy stemmen heeft ingesproken, is het niet duidelijk of dat ook voor Batman is geweest.

Populair Nieuws