Download nu de nieuwe XGN app in de Play Store!

News
dinsdag, 31 oktober 2023 om 16:00
xgn appf1698753181
Wil je elke dag makkelijk een overzicht krijgen van al het nieuws en artikelen op XGN? Download dan nu onze nieuwe app in de Google Play Store!
Op XGN.nl proberen we jullie elke dag te informeren over het laatste nieuws omtrent games, films, series, tech en nog meer entertainment. En natuurlijk gaan we ook de diepte in met achtergrondartikelen over de oorsprong van games of helpen we jullie met tips en tricks voor nieuwe releases.
We begrijpen natuurlijk ook dat je aandacht tegenwoordig wordt getrokken aan alle kanten. Wil je gefocust je dagelijkse portie aan nieuws en artikelen binnen krijgen, dan hebben we nu de oplossing voor je. XGN heeft namelijk een nieuwe app gelanceerd op de Google Play Store.

Wat is er nieuw in de app?

Met de nieuwe XGN app krijg je een gestroomlijnde ervaring op je smartphone. Het nieuws en de artikelen komen overzichtelijk je feed binnen gelopen en je kan ook makkelijk filteren op content. Wil je bijvoorbeeld onze laatste reviews lezen of juist de diepte ingaan voor een bepaalde game, dan ben je daar slechts één klik van verwijderd.
De nieuwe XGN app is uiteraard helemaal gratis, dus probeer hem nu uit op je smartphone!