Life is Strange 3 volgende week in Square Enix Presents

News
vrijdag, 12 maart 2021 om 8:30
1 mg2vhxjmgytu imx1xcyfqf1576528346
Square Enix heeft voor volgende week een digitale presentatie aangekondigd. In deze presentatie, genaamd Square Enix Presents, zullen toekomstige games besproken worden. Eén van de grotere onthullingen wordt een nieuwe Life is Strange.
Het laaste deel van Life is Strange 2 is alweer ruim een jaar oud. In 2020 hield ontwikkelaar Dontnod Entertainment zich met andere titels bezig in de vorm van Tell Me Why en Twin Mirror. Maar nu lijkt het dan toch tijd te worden voor Life is Strange 3.

Wat weten we over Life is Strange 3?

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe Life is Strange. Maar op het Twitter-account van de games worden nieuwe personages, een nieuwe kracht en een nieuw verhaal beloofd. Op meer details hoeven we niet lang te wachten, want de volledige onthulling komt volgende week.

Wanneer is Square Enix Presents?

De Square Enix Presents uitzending vindt plaats op 18 maart, om 18.00 uur Nederlandse tijd. De hele presentatie duurt zo'n 40 minuten. Life is Strange staat bovenaan de lijst van aankondigingen, maar er zullen ook andere games van de partij zijn.
In de Tweet hierboven is bijvoorbeeld al te lezen dat er tijdens Square Enix Presents aandacht zal zijn voor Outriders, Marvel’s Avengers en Balan Wonderworld. Ook zal er aandacht zijn voor onaangekondigde games en het vijfentwintigjarig jubileum van Tomb Raider. Wellicht sluit dit laatste aan op de gelekte Tomb Raider collectie die op dezelfde datum als de presentatie uit zou komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties