Is een Dawson's Creek reboot onderweg?

News
vrijdag, 12 maart 2021 om 7:00
dawsons creek castf1615456398
Er bestaat een kans dat een reboot van Dawson's Creek onderweg is. Mary-Margaret Humes geeft dat aan in een speciaal panel over TV moeders in de jaren '90 wat maandag online verscheen.
Mary-Margaret Humes kennen we als Gail Leery in de populaire jaren '90 serie Dawson's Creek. Als Gail is ze de moeder van de hoofdpersoon van de serie Dawson Leery, die wordt gespeeld door de bekende James van der Beek. Doordat ze de moeder speelde mocht ze aanschuiven bij een speciaal panel van bekende TV moeders uit de jaren '90 en hier kwam ze wel met een heel bijzondere aankondiging.
Ze wist namelijk te vertellen dat ze nog steeds contact heeft met castleden zoals James van der Beek en Katie Holmes. In hun gezamenlijke groepsapp hebben ze al een paar keer gezegd dat ze best weer bij elkaar willen komen om een een reboot te maken van Dawson's Creek. Sterker nog, Humes heeft al een kleine 190 pagina's geschreven voor een cross-over of eventuele reboot van de populaire serie.

Dawson's Creek reboot is lastig

Toch is een reboot van Dawson's Creek niet gegarandeerd. Volgens Humes staan de verschillende netwerken niet echt te springen om reboots van series uit de jaren '90, vaak omdat ze te simplistisch zijn voor moderne tijden. De serie gaat namelijk over een groep tieners die ouder worden en zo de wereld verkennen van romantiek en het ouder worden.
Tegenwoordig is dat volgens Humes allemaal anders met de toevoeging van social media. Toch is er volgens haar een kans dat een simpele serie zoals Dawson's Creek mogelijk is en gekoppeld kan worden aan het moderne leven. We zullen even moeten afwachten of een reboot er daadwerkelijk aankomt, maar tot die tijd weten we in ieder geval dat er nog genoeg aankomt op de verschillende streamingdiensten die we hier hebben. Zo kunnen we ons ook al verheugen op een nieuw seizoen van Undercover én zelfs een film.

Populair Nieuws