Taika Waititi gaat serie Reservation Dogs maken

News
zondag, 27 december 2020 om 10:00
Taika Waititi, de regisseur die met Jojo Rabbit een Oscar won, gaat beginnen aan een nieuwe serie genaamd Reservation Dogs. De serie is gebaseerd op ervaringen van de schrijvers, die allemaal opgroeide in een Inheems gebied opgroeide. Waititi regisseerde naast Jojo Rabbit ook Thor Ragnarok en What We Do in the Shadows.
De serie zal gaan over twee jongens en twee meiden in hun tienerjaren die een bijzonder leven lijden. Ze plegen zelf misdaden, maar proberen deze ook tegen te gaan. De show speelt zich af in Oklahoma en de tieners hebben een Indiaans-Amerikaanse achtergrond. Het leven is zeker niet altijd makkelijk voor de vier, wat zorgt voor een bijzondere serie.
Een aantal castleden van de show zijn ook al bekend. Zo weten we de acteurs achter de vier hoofdrollen bijvoorbeeld al. De vier tieners zullen gespeeld worden door D’Pharaoh Woon-A-Tai, die je kan kennen van ‘Creeped Out’, Paulina Alexis, die je kan kennen van ‘Beans’, Devery Jacobs, die je kan kennen van American Gods, en Lance Factor, wie een nieuwkomer is in de filmindustrie. Een releasedatum van de show weten we nog niet en er is ook nog geen trailer uit, maar volgens de schrijvers gaat het erg bijzonder worden.

Oude vrienden

Ook de uitvoerend producent van de show is al bekend. Dit zal Garreth Bash zijn. Hij werkte net als Taika Waititi aan What We Do in the Shadows, dus de twee zijn al bekend met elkaar. Hij vindt het geweldig dat hij opnieuw samen kan werken met zijn oude vriend en natuurlijk met FX, de studio die de rechten van de serie kocht.
Wat verwachten jullie van Reservation Dogs? Gaan jullie de serie kijken?