John Wick wordt weer een tv-serie

News
woensdag, 06 maart 2024 om 13:30
john wick 4 st 4 jpg sd high 1f1678286786
Al ongeveer tien jaar beleeft Lionsgate veel succes met de John Wick-franchise. Tot dusver zijn er voornamelijk films verschenen, maar er is ook een tv-serie. Er is nu een tweede tv-project bevestigd.
John Wick 4 leek een mogelijk einde voor de franchise, maar er zijn nog plannen om door te gaan. Zo is er een spin-off film op komst, genaamd Ballerina. Tijdens een Mediaconferentie geeft de Vicevoorzitter van Lionsgate nu aan dat er ook plannen zijn voor een serie (via Deadline).
Het zou niet de eerste keer zijn dat de John Wick-franchise naar het kleine scherm komt. In 2023 verscheen bijvoorbeeld The Continental op Amazon Prime Video. De spin-off over het hotel waarin Assassins veilig zijn werd alleen wat lauwwarm onthaald.
Het lijkt er ook niet op dat de nieuwe serie veel te maken zal hebben met The Continental. De deal met Peacock en Amazon voor die serie was niet voor de lange termijn. Voor een nieuwe serie kan Lionsgate dus op zoek naar een nieuwe partner.

Wat weten we over de nieuwe John Wick serie?

Er lijkt nog weinig op papier te staan rondom deze nieuwe John Wick serie. Het is dan ook niet bekend wie de hoofdrol speelt (met Keanu Reeves lijkt de franchise voorlopig klaar) of waar de serie over gaat. Een release van de serie is dan ook nog helemaal niet in zicht.

Populair Nieuws