Lelijke mensen gezocht voor Lord of the Rings serie

  Een talentenbureau genaamd BGT uit Nieuw-Zeeland is op zoek naar mensen voor de Lord of the Rings serie. Het bureau is niet bepaald op zoek naar mooie mensen. Ze zijn juist op zoek naar mensen die er 'lelijk' uitzien.

  New Line Cinema

  In de ongewone vacature van het talentenbureau word er gezocht naar mensen die een apart uiterlijk hebben. Ze zijn bijvoorbeeld op zoek naar mensen met een mager gezicht en ledematen, littekens, diepe jukbeenderen of een misvormde neus. De vacature werd gedeeld op de Facebook pagina van BGT en daar wordt uitgebreid uitgelegd naar wie ze op zoek zijn voor de Lord of the Rings serie.

  Er komt sowieso een tweede seizoen van de Lord of the Rings serie, alleen werd het eerste seizoen verstoord met opnames door het coronavirus. De opnames zullen volgende maand in Auckland worden hervat. Het is niet de eerste keer dat schrijver Tolkien op zoek is naar aparte en ongewone uitziende mensen. Zo werd er ook gezocht naar mensen die extreem lang, kort of harig zijn.

  Auckland

  Er zit wel één belangrijke regels aan de rol vast. Je moet het recht hebben om in Nieuw-Zeeland te mogen werken en je moet in Auckland wonen. Het talentenbureau heeft de vacature gedeeld op hun Facebook pagina en daar zijn al veel mensen in getagd. Er moet alleen nog wel doorgezocht worden, want de meeste mensen daarvan wonen niet in Auckland of überhaupt niet in Nieuw-Zeeland. Die mensen krijgen dus sowieso de rol niet.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.