De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 26)

  Buiten wordt het heter en heter en dat is wel lekker nu we weer volop naar buiten mogen. De deals worden ook weer langzamerhand heter en dat betekent dat wij weer een mooi overzicht hebben voor je. Dit zijn de beste aanbiedingen van week 26 op games en tech.

  Verkoeling in de aanbieding

  De temperatuur buiten loopt op en dat betekent dat verkoeling wel gewenst is. Gelukkig zijn er bij bol.com een heleboel ventilatoren in de aanbieding. Er zijn verschillende modellen, waaronder torenventilators en vloerventilators. Wij hebben eerder al een overzicht gemaakt met de verschillende modellen. Hierop zijn genoeg aanbiedingen te vinden bij bol.com.

  Halfjaar aanbiedingen bij PlayStation

  Het jaar is doormidden gehakt, waarbij we steevast elk jaar deals mogen verwachten vanuit Sony. Ook dit jaar is het zover. De halfjaar aanbiedingen zijn losgebarsten met games als Need for Speed Heat voor 39,99 euro en Red Dead Redemption 2 voor 29,74 euro. De kortingen in deze aanbiedingenlijst lopen op tot wel 70 procent, dus als je nog een game zoekt, dan is nu je kans om flink te scoren. Naast games is er ook content in de aanbieding zoals wapenpakketten voor World War Z en allerlei visaccessoires voor Fishing Sim World.

  Samsung

  Red Friday bij Mediamarkt

  Mediamarkt heeft deze week ook een bijzondere aanbieding op tech. Het is geen Black Friday, maar Red Friday bij de winkels. De aanbiedingen beslaan van alles zoals een PlayStation 4 Slim 500 GB met The Last of Us Part 2 cadeau voor maar 299 euro. Daarnaast is er bijvoorbeeld de Sony WH-CH700N koptelefoon in de aanbieding voor maar 95 euro. Last but not least is de Samsung Galaxy S10 128 GB in de aanbieding voor 599 euro. Daar bovenop krijg je nog 100 euro cashback van Samsung waardoor de smartphone uiteindelijk maar 499 euro kost.

  De Red Friday Deals lopen tot en met zondag 28 juni.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.