Amazon "Lord of the Rings" serie heeft een probleem

  Er heeft een grote tegenslag plaatsgevonden voor de productie van Amazons Lord of The Rings. De serie krijgt plotseling een harde klap wanneer Tom Shippey uit de productie stapt. Dit heeft slechte gevolgen voor de serie.

  New Line Cinema

  Volgens The One Ring is Tom Shippey uit het project gestapt. Hij schreef twee bekende boeken over J.R.R Tolkien en zijn leven. Hij was ook erg actief in het creatieve team achter de top trilogie van Peter Jackson over Lord of The Rings. Tijdens de livestream onthulde Corey Olsen dat Tom Shippey uit de productie is gestapt. En werd gevraagd aan Tom waarom hij dit besluit had genomen. Maar er is helaas nog geen reactie van het ontvangen.

  Amazon zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe Tolkien geleerde die het verhaal zou kunnen uitbreiden. Ze zouden dit ook zonder kunnen doen maar dan verliezen ze zicht op de wereld die J.R.R Tolkien voor zich zag.

  A-Film Home Entertainment

  Wat Amazon zal doen met deze tegenslag is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat de productie gewoon nog door gaat. Het bedrijf heeft bijna een volledige cast bij elkaar gezocht en en is nu nog steeds opzoek. Amazon blijkt nu nog steeds op zoek te zijn naar "lelijke" mensen om geld te besparen. De serie zal namelijk minimaal 5 seizoenen krijgen en ze willen om die reden besparen om make-up en effecten. Toch is het moeilijker dan gedacht om te zoeken naar "lelijke" mensen. Want wie wil zich nou voor zo'n rol inschrijven? Er wordt ook gezocht naar mensen die er uit zien als een elf. Dit betekent dus vrij slank en androgyn.

  Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de nieuwe Lord of The Rings serie. Het gat dat Game of Thrones heeft achtergelaten heeft namelijk echt een opvulling nodig. Kijk jij uit naar de Lord of the Rings serie? Laat het ons weten in de reacties on dit artikel!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.