Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 24)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar films als La La Land en Overlord.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van 24, Snowpiercer en The 100.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Athlete A

   Sinds 24 juni op Netflix

   Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar en de verslaggevers die de foute cultuur van USAG hebben blootgelegd.

  • Bulbbul

   Sinds 24 juni op Netflix

   Een kindbruid groeit uit tot een raadselachtige vrouw met een pijnlijk verleden. Ondertussen vinden er in haar dorp bovennatuurlijke moorden op mannen plaats.

  • Eric Andre: Legalize Everything

   Sinds 23 juni op Netflix

   Eric Andre betreedt het podium in New Orleans en grapt over foute fastfoodiconen, de wonderen van automatisch aanvullen en de bizarre titelsong van 'Cops'.

  • Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

   Sinds 26 juni op Netflix

   Twee kleinsteedse zangers jagen hun droom na tijdens een internationale zangwedstrijd. Hoge verwachtingen, sluwe rivalen en podiummissers stellen hun relatie op de proef.

  • Nadie sabe que estoy aquí

   Sinds 24 juni op Netflix

   Een voormalige kindster, getraumatiseerd door zijn ervaringen, wordt een kluizenaar die zijn pijn niet kan overwinnen tot er een vrouw in zijn leven komt die hem hoort.

  Nieuwe films op Netflix

  • La La Land

   Sinds 22 juni op Netflix

   In het hedendaagse Los Angeles staan twee artiesten voor een hartverscheurend dilemma en stuit een bitterzoete romance op carrièreambities.

  • Overlord

   Sinds 20 juni op Netflix

   Op de vooravond van D-Day vertrekken Amerikaanse soldaten op missie achter vijandelijke linies en ontdekken een bovennatuurlijk geheim erger dan hun grootste nachtmerrie.

  • Prem Ratan Dhan Payo

   Sinds 25 juni op Netflix

   Terwijl een strenge prins herstelt van een moordaanslag vier dagen voor zijn kroning, wordt hij vervangen door een vrolijke, gulle dubbelganger.

  Nieuwe series op Netflix

  • 24

   Sinds 24 juni nieuwe afleveringen

   Elk seizoen van deze actiethriller volgt 24 uur, in realtime, uit het leven van een geheim agent die nationale bedreigingen tegengaat.

  • Borgen

   Sinds 22 juni nieuwe afleveringen

   Brigitte Nyborg wordt na een reeks schokkende gebeurtenissen de eerste vrouwelijke premier van Denemarken in dit baanbrekende drama.

  • Crazy Delicious

   Sinds 24 juni nieuwe afleveringen

   In deze wedstrijd schotelen dappere thuiskoks de etensgoden klassiekers in een nieuw jasje en fantasierijke gerechten voor om een Gouden Appel te winnen.

  • Home Game

   Sinds 26 juni nieuwe afleveringen

   Deze docuserie brengt unieke en gevaarlijke traditionele sporten van over de hele wereld in beeld, evenals de gemeenschappen en culturen waarin ze floreren.

  • Twogether

   Sinds 26 juni nieuwe afleveringen

   De sterren Lee Seung-gi en Jasper Liu gaan samen op een onvergetelijke reis door Azië. Ze worden maatjes, terwijl ze in contact komen met fans en lokale culturen.

  • Yu Yu Hakusho: Ghost Files

   Sinds 26 juni nieuwe afleveringen

   Nadat de zware crimineel Yusuke Urameshi zijn leven gaf om een ​​jongen te redden, wordt hem nog een tweede kans op leven gegeven als 'Geestdetective'.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Lenox Hill

   Sinds 24 juni nieuwe afleveringen

   Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.