LEGO teaset grote Mario onthulling

News
dinsdag, 07 maart 2023 om 14:00
2022 07 08 lego bowserf1657267818
Tegen het einde van de week is het 10 maart, een dag die ook wel MAR10-dag genoemd wordt. Nintendo viert dat op een aantal verschillende manieren. Ook LEGO doet dit jaar mee en teaset een grote onthulling.
Al een paar jaar heeft Nintendo nu een samenwerking met LEGO. Daarbij staat de LEGO Super Mario-lijn centraal, maar er zijn ook al wat grotere bouwsets uit voortgekomen. Het ziet er nu naar uit dat LEGO op het punt staat om grote Mario-plannen te onthullen.
De Deense speelgoedfabrikant laat op Twitter namelijk weten bezig te zijn met de laatste voorbereidingen voor een YouTube Premiere over LEGO Super Mario. Fans worden gevraagd om op 10 maart te komen kijken voor “grote updates en nog grotere onthullingen”. Wat de plannen precies zijn wordt nog even geheim gehouden.
Wel lijkt het waarschijnlijk dat er iets significants wordt onthuld. Een YouTube Premiere lijkt wat overdadig als het alleen gaat om bijvoorbeeld kortingen op bestaande Mario-sets. Een nieuwe reeks Super Mario speelsets, of een grote bouwset voor dit jaar zijn geen slechte gokjes. Wie als eerste wil weten wat er wordt onhuld kan vrijdagmiddag om 17.00 uur op YouTube terecht.

Niet alleen LEGO viert Mario-dag

Populair Nieuws