LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nu al met korting te scoren!

News
dinsdag, 19 april 2022 om 9:00
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is eindelijk uit en valt ook nog eens behoorlijk in de smaak. Toch kun je nu al profiteren van een mooie korting op de game. Bij bol.com is er voor alle console-versies al een lagere prijs.
Een nieuwe game is helaas niet goedkoop, maar daar zijn vaak allerlei oplossingen voor. We hebben voor LEGO Star Wars: The Skwyalker Saga bijvoorbeeld korting via een inruilactie (die nog loopt!) gezien, maar er is ook geen man overboord als je al je games wil houden. Bol.com komt nu namelijk met gewone ouderwetse korting.

Koop LEGO Star Wars met korting

Maar een paar dagen na release kun je LEGO Star Wars: The Skywalker Saga al afgeprijsd scoren. Bol.com biedt nog geen echte bodemprijzen, maar het gaat toch al snel om kortingen van zo’n tien tot vijftien procent. Op een game bespaar van ongeveer zestig euro bespaart dat al lekker.
De game verzamelt alle negen films uit de zogeheten ‘Skywalker Saga’ van Star Wars. Voor twee van die films is het de eerste keer dat er een LEGO-uitvoering is, maar ook de eerdere films zijn op de schop gegaan. Verwacht hier niet dat The Complete Saga gewoon is gekopieerd.
Deze nieuwe LEGO Star Wars-game mag misschien wel gelden als het magnum opus van TT Games. Het is de grootste LEGO-game tot nu toe en is bijzonder goed uitgevoerd. Mocht je nog hebben getwijfeld, dan is deze prijsverlaging misschien het moment om toch praktisch bij release te gaan genieten van deze game.