Zo scoor je LEGO Star Wars: The Skywalker Saga met flinke korting

News
woensdag, 30 maart 2022 om 11:30
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
Als je een krap budget hebt voor games zullen de nieuwprijzen van games niet altijd in de smaak vallen. Maar mocht je zo’n zin hebben om in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga te duiken dat je eigenlijk niet wil wachten op een prijsverlaging of korting, dan hebben we goed nieuws. Via een inruilactie bij Game Mania kun je de game namelijk bij launch al voor een zacht prijsje scoren.
De nieuwe LEGO Star Wars-game belooft nogal een ervaring te worden. Meedere Star Wars-films worden voor het eerst behandeld in een LEGO-game. Ook is de game een behoorlijke sprong vooruit ten opzichte van vrijwel alle LEGO-games tot nu toe.
We vinden dat ook helemaal geen wonder als je erg uitkijkt naar deze game. Dan is het jammer als hij bij launch niet in je budget past. Mocht dat voor jou het geval zijn, dan is er goed nieuws: Game Mania heeft een inruilactie.

Hoe krijg je korting op LEGO Star Wars?

Om de korting te krijgen moet je twee games inleveren bij Game Mania. Vervolgens kun je LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor maar 20 euro in huis halen. Je inruilgames moeten wel meedoen aan de actie of dat het geval is kun je hier controleren.
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt op 5 april. Deze inruilactie loopt van 28 maart tot 17 april. Je hebt dus best wel even de tijd om van de korting te profiteren. De actie geldt voor alle console-versies van de game.

Populair Nieuws