LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt bijzondere gratis update

News
vrijdag, 05 mei 2023 om 11:30
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ligt alweer ruim een jaar in de winkel. Inmiddels zou je misschien niet meer verwachten dat er nog updates komen, maar om May the 4th te vieren is er toch nog een leuk extraatje voor fans. Er is namelijk een bijzonder personage aan de game toegevoegd.
Met 4 mei komen er vaak wat leuke dingetjes naar buiten rondom Star Wars. Ook LEGO Star Wars: The Skywalker Saga doet dit jaar mee. Ondanks dat er al honderden bekende en minder bekende Star Wars personages in de game zitten, is er nog ruimte gevonden voor een nieuwe toevoeging.
Spelers kunnen nu namelijk spelen als Starkiller, maar niet die uit The Force Unleashed. Die Starkiller dankt zijn naam namelijk aan Luke Starkiller. Dat is een personage uit een vroege versie van Star Wars dat uiteindelijk flink herschreven werd tot Luke Skywalker.

Luke Starkiller gratis toegevoegd aan LEGO Star Wars

Om de geschiedenis van Star Wars te vieren heeft TT Games Luke Starkiller nu toegevoegd aan LEGO Star Wars: The Skywalker Saga via een gratis update. Zijn figuurtje is niet gebaseerd op enkel een naam. Ralph McQuarrie, die veel ontwierp voor de originele Star Wars-trilogie, had namelijk al illustraties gemaakt van Luke Starkiller en daar is de LEGO-versie van het personage op gebaseerd.
Zoals gezegd zit LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ook zonder updates boordevol personages. Je kunt de keuze bovendien flink uitbreiden met character packs gebaseerd op onder andere The Mandalorian, Andor, The Bad Batch en Obi-Wan Kenobi. Deze character packs zijn normaal gesproken gratis DLC, maar zijn gratis inbegrepen als je de Galactic Edition van de game koopt.