LEGO racegame nu voor een spotprijs in huis te halen

News
donderdag, 14 maart 2024 om 12:30
lego 2k drive mclarenf1679580688
Heb je zin om creatief bezig te zijn én lekker te scheuren in een racegame? Dat kan, want je kan LEGO 2K Drive nu voor een spotprijs in huis halen.
LEGO is zo’n beetje het bekendste speelgoed geworden. De bouwstenen zijn al decennialang populair onder kinderen, maar door het aangaan van samenwerkingen met andere grote franchises is LEGO de laatste jaren een gigantische franchise geworden. Zo zijn er bouwpakketten te vinden van onder andere Star Wars, Avatar, The Office, Minecraft en binnenkort ook Dungeons & Dragons.
Ook op het gebied van games is LEGO weer helemaal terug. Zo zijn er de laatste jaren succesvolle titels uitgekomen als LEGO Star Wars The Skywalker Saga en het vorig jaar uitgekomen LEGO 2K Drive. Als je laatstgenoemde niet hebt gespeeld, dan is nu een goed moment om de game in huis te halen. Bij Bol kan je nu namelijk profiteren van veel korting op de game.

Racegame voor jong en oud

In onze review hebben wij LEGO 2K Drive beloond met een zeer mooie 8.5. Wij waren met name te spreken over de vrijheid voor spelers, het zelf bouwen van auto’s en de creatieve wereld om in te racen.
“Al met al is LEGO 2K Drive net als andere racegames en dit is niet per se slecht. Het spel is namelijk heel vermakelijk en zit goed in elkaar. Het is natuurlijk ook extra bijzonder omdat de game zich afspeelt in een wereld gemaakt van legoblokjes en dit zorgt ook voor creatieve uitdagingen die je niet in soortgelijke games zal tegenkomen.
Verder is het ontzettend vet dat je een eigen auto kunt maken, met precies dezelfde mogelijkheden als met een echte doos vol met LEGO.”