Game releases maart 2024 - Rise of the Ronin en Princess Peach!

Article
vrijdag, 01 maart 2024 om 12:00
rise of the roninf1663139965
Februari zit er alweer op, het lijkt wel alsof die maand korter is dan de rest. Maar goed, dat een maand eerder voorbij is, betekent ook dat we sneller kunnen uitkijken naar de game releases van de volgende maand. Laten we eens kijken wat er in maart 2024 zoal verschijnt.
Eén van de drukste dagen van maart 2024 zit aan het einde van de maand, wanneer er niet één, niet twee, maar drie games tegelijk uitkomen. Op 22 maart kun je als ninja aan de slag in Rise of the Ronin of na 12 jaar eindelijk een vervolg op Dragon’s Dogma spelen. In Princess Peach: Showtime! heerst er een heel andere sfeer, maar ook dat is een game waar vooral het jonge publiek zich vast goed mee kan vermaken.
Daarnaast is het tijd voor de tweede Xbox Game Studios-titel die op andere platforms uitkomt. Nadat onlangs als verrassing Pentiment verscheen, is het nu de beurt aan Hi-Fi Rush. De game is vanaf 18 maart te spelen op PS5.
Er is ook een game die juist exclusief voor PS5 was die op een ander platform uitkomt in maart 2024. Na ruim twee jaar wachten kunnen spelers op PC nu ook aan de slag met Horizon Forbidden West. Het gaat hier om de Complete Edition, dus de DLC is meteen inbegrepen.
Dan komt er nog een aantal klassieke games terug, maar dan op heel verschillende manieren. De toonaangevende survival horror-game Alone in the Dark krijgt een volledige reboot. Star Wars Battlefront gaat juist terug in de tijd door de eerste twee games naar moderne platformen te brengen.

Wat zijn de game releases van maart 2024?

Uiteraard is er deze maand nog veel meer om te spelen. Daarom hebben we een wat uitgebreider overzicht gemaakt van de games die we deze maand verwachten. Dat vind je hieronder, gesorteerd op platform.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Bevallen de releases van deze maand je niet zo? Misschien is het de moeite waard om nog even bij februari te kijken. Dat was ook zeker geen slechte maand. Final Fantasy VII Rebirth is zelfs net uit, dus je kunt er nog in duiken terwijl iedereen hem speelt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties